SON EKLENEN ÜRÜNLER

DEKORATİF FERFORJE GARAJ KORKULUK MODELLERİ

Günümüzde ise gelişen teknoloji ile birlikte Ferforje demirleri artık modern makinalarda, hazır kalıplar üzerine metalin eriyik halinde dökülmesi ve çeşitli preslerden geçirilmesi ile fabrika ortamlarında daha kısa sürede üretilebilmektedir. Her firma kendine özel ferforje motifleri ortaya çıkarmaktadır. Duvar üstü Ferforje, Ferforje Kapı, Ferforje Küpeşte, Ferforje Merdiven Korkuluğu, Ferforje Balkon ise üretilen ve en fazla ilgi gören çeşitler arasında yer almaktadır. Sonuç olarak birçok motife sahip olan ferforjeyi evinize ya da bahçenize uygun tasarlatabilmek için profesyonel bir firmayla çalışmanız gerekmektedir. Bizler www.ferforjedemirimalati.com ekibi ile sizlere en kaliteli hizmet için buradayız.

ŞIK FERFORJE BİNA GİRİŞ KAPILARIMIZ

Ferforje bina giriş korkuluklarımız modelleri çeşitleri ve fiyatları firmamızda bulunmaktadır. Geçmiş yıllardan gelişim göstererek gelen ferforje çağlarınız sizlerle paylaşalım. Feforje en şah sahalı dönemini ise İspanya da yaşadı. Kral Louis in 17. yy da tahta çıkmasıyla ferforje kullanımı ile ferforjenin önemi doruk noktasına çıktı. 18. yy da göçün artmasıyla demir işletmeciliği gelişmiştir. 20. yy başlarında tüm dünyada mimari anlamında durgunluk yaşanırken ferforje popülaritesine inanılmaz bir ivme kazandırmıştır. Demir çağı, Tas Devri ve Bronz cağını takip eden yıllarda başlamıştır. Her ne kadar Mısırlıların M.O.3000 yıllarında demirden balta ve keski kullandıkları ve Anadolu’dan gelen Hitit savaşçılarının demirden yapılmış silah bilinse de Demir çağının başlangıcı M.O.1000 yılları olarak düşünülmektedir.

DEKORATİF FERFORJE BALKON KORKULUK MODELLERİ

Ferforje korkuluk üretiminde geçmiş yıllarda ferforje korkuluk çeşitlerine ilk olarak yaprak ve çiçek örneklerine ise 12.yy sonlarına doğru Almanya da rastlanmıştır. 14.yy da 4 yaprak motifine rastlanmıştır. Bunu da İtalya kendi başarı örnekleri arasında saymaktadır. Bu noktadan sonra Demirde 3 boyutun önemi anlaşılmış bu konu üzerinde yoğunlaşarak demirin yani ferforjenin güzelliği gün ışığına çıkarılmıştır. Yoğun olarak kullanıldığı alanların başında ferforje şömineler gelmektedir. Nedeni olarak ise demirin ateşe dayanıklılığı gösterilmektedir.

FERFORJE PENCERE KORKULUK ÇEŞİTLERİ

Ferforje; insanın var olduğu tarihin başladığı yazının icadının gerçekleştiği dönemlerde insanlar henüz demir ile tanışmamışlardı. O dönemlerde taş ile uğraşıp taştan eşyalar ve silahlar kullanmışlardır. Yazının icadında Hz. İsa’nın doğumuna yani miladın başlangıcına gelen süreçte demirle tanışmıştır. Bu süreçte insanoğlu demiri ilk olarak silah biçiminde kullanmaya başlamıştır. Daha sonra demiri günlük işlerde kullanmaya yani çanak, çömlek yapmada kullanmışlardır. Gelinen noktada ferforjenin ilk örnekleri M.S. 4yy da Dorset te yapılan çalışmalar sonucu pencere parmaklıkları 12. yy ortalarına doğru demir ferforjenin eskimeyen dilinin harfleri S ve C harfleri ortaya çıkmıştır.

FERFORJE MERDİVEN KORKULUĞU KADIKÖY

Demircilik 18. yüzyılda olduğu gibi bu dönemde de yeni dekoratif üslubun tanımlanmasına katkıda bulundu. 1930`lardan başlayarak işlenen maddenin olanaklarıyla sınırlanmış ve ortaya konan yapıtta demir işçiliğinin ustalığını görmeyi sağlayan daha geometrik demir şekilleri yapılmaya başlandı. Demirciler yeni teknikler arasında, çalışmalarını niteliğine zarar vermeyecek olan oksijen ya da elektrik kaynağı, ortaçağın ağır çekicinin yerini alan makineli çekiç, delgi makinesi gibi yeniliklerden yararlanmaktan kaçınmadılar. Günümüzde 10 m yüksekliğindeki anıtsal kapılardan, küçük süs eşyalarına ve mobilyalara kadar çeşitli demir eşyalar yapılmaktadır. Ferforje merdiven korkuluklarda geçmişten günümüze farklı değişimler ve gelişimler göstererek gelmiştir. Ferforje merdiven korkuluklar son teknoloji ürünlerine göre üretilmektedir.

KADIKÖY FERFORJE DUVAR KORKULUK FİYATLARI

Ferforje duvar korkulukları ve duvar üstü korkulukları yıllardır firmamızda üretilmektedir. Geçmişten günümüze sürekli değişim göstererek ve gelişerek gelen korkulukların asıl amacı hayat kurtarmaktır. Yüksek duvarlar veya orta boy duvarlarda kullanım alanlarımızda bulunduğunda çocuklarımız ve diğer yakınlarımız için tehlike durumlarını arz etmektedir. Bu gibi sağlık durumlarını engellemek için duvar korkuluklar geliştirilmiştir. Paslanmaz ferforje duvar korkuluklar dış etkenlerden etkilenmemektedir. Sizlerde Ferforje duvar korkuluklardan yaptırarak hayatınızı koruma altına alınız.

ÜSKÜDAR FERFORJE BAHÇE KORKULUK FİYATLAR

Ferforje bahçe korkulukları önemli özelliği tasarım ürünleri olmasıdır. Bu nedenle ferforje bulunduğu mekânın havasını değiştiren, daha prestijli hale getiren önemli ürünlerdir. Ferforje bahçe korkulukları metal ham maddelerden üretilirler. Ferforje ilk defa Fransa’da saf demirden üretilmiştir. Ancak saf demir zaman içinde oksitlenme yapıp paslanmaya başlayınca ferforjelerin maddelerinde de değişikliğe gidilmiştir. Genellikle ferforjede ağırlıkla metal alaşımlar veya demir kullanılmaktadır. Demir kullanılırsa demirin bu oksitlenmemesi için çok özel boyalarla, oksitlenmesi engellenmektedir. 

 

ÜSKÜDAR FERFORJE DUVAR ÜSTÜ KORKULUKLAR

Modern ferforje duvar üstü korkuluklar evinizin balkon korkulukları veya pencere korkuluklarınız gibi duvar korkuluklarınızda dekoratif ve şık olmasını istiyorsanız doğru adrestesiniz. Paslanmaz demir, ferforje imalatında en yaygın olarak kullanılan malzemelerdendir. Birinci sınıf kalitede kullandığımız malzemelerde uzun yıllar evlerinizin hem güvenliğini hem de şıklığını sağlayacak. Sektörde tercih sebebi olmamızın başlıca etkenlerinden biri sizler için tasarlayıp sizler için üretip sizlerin kullanımına sunuyoruz. Kişiye özel hizmetlerimizle sektörde saygın bir yere sahip olduk. Kaliteli ve paslanmaz demiri sanatla buluşturarak Ferforje duvar korkuluklarını sizlerin kullanımına sunduk.

ÜSKÜDAR FERFORJE GARAJ KORKULUK FİYATLARI

Ferforje garaj korkuluklar paslanmaz kalitesiyle ve dekoratif yapısıyla üretimini yapmış olduğumuz korkuluklardır. Ferforje garaj korkuluklar ve ferforje garaj kapıları araç alanlarında kullanılmaktadır. Araçlarınızı kendi bünyenizde sahip olduğunuz alanlara alarak güvenliğini maximum seviyeye çıkarmış olursunuz. Ferforje garaj korkulukları geçmiş yıllardan beri günümüze kullanılarak gelmektedir. Ferforje garaj korkulukları her modelde üretilmektedir. Kullanım alanlarınıza en uygun en şık ve sağlam ferforje garaj korkuluklarını kendi bünyemizde uzman ekibimiz tarafından sizler için üretiyoruz.

ÜMRANİYE FERFORJE BİAN GİRİŞ KORKULUĞU FİYAT

Ferforje bina giriş kapıları firmamız tarafından yıllardır farklı çeşitlerde ve farklı modellerde üretilerek bugüne kadar gelmiştir. Ferforje bina giriş kapısı ve bahçe giriş kapısı olarak üretilmektedir. Modern görsel yapılarıyla günümüzde çokça tercih edilen ferforje kapılar en çok satılan ürünlerimiz arasında birinci sıraya gelmiştir. Ferforje bina giriş kapıları fiyat listesi tüm bütçe ve modellere göre en uygun şekilde hazırlanmıştır. Firmamızın büyümesi ve yıllardır vizyon sahibi olmasını sağlayan en önemli şey müşteri memnuniyetidir. Siz değerli müşterilerimiz için ferforje üretiminde her şeyin en iyisini yapmaktayız.

FERFORJE BALKON KORKULUĞU FİYAT LİSTESİ

Ferforje balkon korkuluğu firmamızda yıllardır üretimi yapılmakta ve en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Ferforje balkon korkuluklarımızda en şık en orijinal modelleri sizler için geliştirdik. Uzman kadromuz tarafından en uzman ekibimizle yıllardır ferforje korkuluk üretimleri konusunda faaliyet göstermekteyiz. Ferforje balkon korkuluklarında sizler için en rahat kullanımı kolay ve modern birçok modellerimiz bulunmaktadır. Sizler tüm ferforje balkon korkuluk modellerini buraya tıklayarak inceleyip bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Yıllardır ferforje üretimi yapan firmamızın üretmiş olduğu diğer korkuluk modellerini de inceleyebilirsiniz ihtiyacınız olduğu durumda bizlerle iletişim kurabilirsiniz.

ÜMRANİYE FERFORJE BİNA GİRİŞ KAPILARI

Ferforje bina giriş kapısı ve ferforje bahçe kapısı olarak iki kısımda da bu uygulama yapılmaktadır. Ferforje bina giriş kapılarında ve ferforje bahçe kapısı korkuluklarında paslanmaz kalitesiyle üretmiş olduğumuz birçok modellerimiz bulunmaktadır. Ferforje bahçe kapısı korkuluklarının çeşitleri bakımından ve modelleri bakımından en modern, zarif, dekoratif modelleri sizler için geliştirdik. Ferforje bina giriş kapıları farklı yapısıyla ev iş yerlerinden dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Ferforje bina giriş kapılarınızı istediğiniz ve dilediğiniz modellerde desenlerde siz belirleyen bizler siizn için yapalım. 

MANŞET EĞİTİMLER