FERFORJE BARİYERLER KATEGORİSİNE AİT DEKORAÇİT-ÇİMÇİTLER

İnşaat Korkulukları

İnşaat Korkulukları Puan Verimemiş

İnşaat Bariyeri ve iskele sistemleri alanında da faaliyet gösteren firmamız her türlü demir doğrama işleriniz için telefonun öbür ucunda.

Birçok İnşaat projesi iskele sistemlerine ihtiyaç duyar. Bizim çözümümüz geçici kenar korumaların iskele sistemleriyle entegre çalışmasına olanak sağlamaktadır. Safety Respect kenar güvenlik sistemleri genel olarak tüm iskele sistemleriyle uyumlu çalışabilme özelliğine sahipdir. Montaj sırasında Normal iskele kelepçeleri kullanılabilir

İnşaat Güvenlik Bariyeri

İnşaat Güvenlik Bariyeri Puan Verimemiş

İnşaatların kaba halinde kullanılan bir üründür.İnşaat yükseldikçe tabla betonların uçlarına pratik bir şekilde hızlıca monte edilip aralarına kalaslar konularak güvenlik bariyeri oluşturulur.
Bariyerler, her türlü istenmeyen kontrolsüz girişi engellemek ya da giriş ve çıkışların kontrollü olması için en kesin ve etkili çözümdür. Araç girişi istenmeyen noktalarda ve bu girişlerin kontrol altında tutulması için bariyer kullanarak bunu engellemek hem can hem de mal güvenliği açısından son derece önemli bir konudur. Bu durum 1.)portatif panel bariyerler 2.)sabit güvenlik bariyerleri ile sağlanabilir.

Demir doğrama işleri

Demir doğrama işleri Puan Verimemiş

 

Demir doğrama yaptıracaksanız işinde uzman profesyonel bir firmayla çalışmanız gerekir. İstanbul’da hizmet veren firmamızdan uygun fiyatlarla kaliteli hizmet almak isterseniz bize ulaşabilirsiniz.
Ferforje duvar korkuluklar diğer korkuluk malzemelerne göre hem daha dayanıklı hem de daha kaliteli malzemelerden üretilmektedir. Sonuç olarak demirden üretilen ferforje duvar korkulukları ahşap ve plastik korkuluklara göre çok daha güvenli ve sağlamdırlar.   Ferforje başta iç mekanlarda ve dış mekanlarda kullanılır. İç mekanlarda sandalyemasa, merdiven korkuluklarında kullanılır.