SON EKLENEN ÜRÜNLER

FERFORJE BAHÇE KORKULUK ÇEŞİTLERİ VE MODELLERİ

Ferforje nedir?

Ferforje bir sanat olarak tanımlanmaktadır. Ferforje, Fransızca "Fer forgé" kelimesinden gelmektedir ve Fransızca`da "dövme demir" anlamına gelmektedir. Günümüzde Ferforje demirleri artık modern makinlar da standart model ve motifler belirlenerek fabrikalarda üretilmekte ve kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. Ferforje, Demir`in dövülerek işlenmiş süslü demirler ortaya çıkarma işine denilmektedir.

Ferforje nerelerde kullanılır?

Bahçe Korkulukları, Pencere Korkulukları, Balkon Korkulukları, Merdiven Korkulukları çeşitli süs eşyaları, Banklar, sandalyeler, masalar ve kapılarda kullanılabilmektedir.

Ferforje ürünlerinin avantajları nelerdir?

1- Zerafetlidir.

2- Güvenliklidir.

3- Dayanıklılıdır.

4- Bakımı kolaydır.

5- Uzun ömürlüdür.

6- Çevreye saygılıdır.

 

 

FERFORJE BALKON KORKULUK ÖZELLİKLERİ VE İMALATI

Ferforje; Türk mimarisinde ise bir çok eserde kendine has üslup ile kullanılsa da Rönesans dönemi sanat akımlarından etkilenmiştir. Cumhuriyetin ilk yıllarında açılan meslek okullarına yurt dışından davet edilen öğretmenler arasında bulunan Belçikalı Preate Geatano (Pertev usta) yetiştirdiği sanatkarlar ve yaptığı işlerle önemli bir yere sahiptir. Son dönemde ise yetişen pek çok sanatkarın yanı sıra Ali Soku ve Orhan Savaş ın çalışmaları Türk demircilik sanatında önemli yer teşkil etmektedir. Geçmişten günümüze değişimler göstererek gelen ferforje korkuluk sistemleri ve ferforje bahçe korkuluklar çeşitleri modelleri özellikleri kalitesi bakımından son teknoloji malzemelere göre üretilmektedir.

FERFORJE PENCERE KORKULUK İMALATI VE FİYATLARI

Ferforje pencere korkuluklarının en özel yanından biride sizin isteğinize göre şekilleniyor ve renklenebiliyor olan bu ferforje pencere korkulukları kaliteli yapısıyla sizlerin yıllarca tekrar bir masrafa girmeye gerek duymadan paslanmaz yapısıyla kullanabileceğiniz yapıdadır. En etkileyici ve çekici olan bu ferforje pencere korkuluklarını ucuza almak istemez misiniz? Ferforje size en kaliteliyi , şık olanı, paslanmayanı uygun fiyata sunuyor. Ferforje pencere korkuluğu taktırdıktan sonra artık içiniz çok rahat edecektir. Çocuklarınızın her an düşünmekten bir şey olacak diye korkmaktan sıyrılacak yepyeni bir hayata geçeceksiniz, güvenliğin en başta geldiği ferforje korkuluklarını evinizin camlarına taktırmak size güvenliğin yanı sıra şıklık, estetiklik ve kaliteyi getirecektir.  Ferforje pencere korkuluklar oldukça uzun ömürlüdür. Evinizin daha şık ve dekoratif görünmesini, kendinizi daha özel hissetmeyi istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz. 

PASLANMAZ FERFORJE MERDİVEN KORKULUK ÇEŞİTLERİ

Ferforje merdiven korkuluk modelleri istediğiniz tasarımlara göre yapılmaktadır. Dilerseniz standart modellerimizden, dilerseniz tasarladığınız proje üzerinden üretim yapılmakta, estetik görünümü ile merdivenlerinize ayrı bir hava katmaktadır. Son yıllarda yoğun olarak tercih edilen ferforje merdiven korkuluk modelleri güçlü yapısının yanı sıra modern tasarımlarıyla da dikkat çekmektedir. Modern Ferforje merdiven korkuluk modellerimizin arasından size en uygun olanı seçmeniz ile diğer korkuluklara göre daha sağlam bir ürün satın almış olacak ve tasarımıyla da dikkat çekmiş olacaksınız.  Her binada ve daha çok çocuklu daireli binalarda kullanılan ferforje merdiven korkulukları hem düşme olaylarını en aza indirmekte hem de merdiven güvenliğini sağlayarak evinize modern bir görünüm de kazandırmaktadır. Ferforje merdiven korkuluk tasarımları o kadar çok ve farklı çeşide sahip ki bunların hepsini sunmamız mümkün değil elbette.   Siz bize nasıl bir model düşündüğünüzü anlattığınızda ve biz uygulanacak alanı gördüğümüzde uyumunu da göz önünde bulundurarak size en uygun ve uyumlu olan modellerimizle ihtiyaçlarınızı karşılama konusunda yardımcı olacağız.    

PASLANMAZ FERFORJE GARAJ KAPISI FİYATLARIMIZ

Ferforje garaj Kapılarının pano şekillerini belirleyen sizsiniz. Standart modeller dışında isterseniz özel modellerde isteyebilir isterseniz kendi çizimlerinizi de gerçekleştirebilirsiniz. Dış etkilere maruz kaldıkları sürece yıpranmamalarını gerekmektedir. Bu yüzden firmamız tarafından üretilen kaliteli ferforje garaj kapılarını yıllarca kusursuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Garantili ürün ve hizmetle sizlere ferforjenin her alanında hizmet veriyoruz. Ferforje garaj kapıları tasarımlarımız ile sizlere çok çeşitli seçeneklerle hizmet veriyoruz. İster kendi çizimlerinizi gerçekleştirebilir. Konusunda uzman ustalarla ince el işçiliğiyle hazırladığımız modellerle sizlere hitap ediyoruz. Ferforje garaj kapısı fiyatlandırmasında en uygun ve en cüzi ücretlerle hizmet ediyoruz.

FERFORJE DUVAR ÜSTÜ KORKULUK FİYATLARI

Ferforje duvar korkulukları ve diğer tüm ferforje korkuluk üretimlerinin işçiliği evlerimizde ya da dış mekanlar da kullanılan, demirin dövülerek şekil verilmesi ile elde edilen bu işlem sayesinde birçok alanda değişik tasarımlara imza atılabiliyor. İstenen estetik görünümler konusunda dekorasyon firmalarının yoğun olarak yararlandığı bu işlem sayesinde birçok mekan da çok farklı tasarımlar oluşturulabiliyor. Ferforje işçiliği konusunda bugün ülkemizde birçok firma üretim yapmaktadır. İşçiliğinin çok zahmetli olmasından dolayı ücretlerinin de yüksek olduğu bilinmektedir. Ferforje duvar korkulukların fiyatları demir sayısına, model ve çeşitliliğine göre değişiklik göstermektedir.

 

FERFORJE BAHÇE KORKULUKLARI MODEL

Ferforje korkuluk sistemleri her ne olursa olsun ferforje imalatı, emek ve titizlik isteyen bir iştir. Sitemizde birçok, ferforje bina giriş kapısı,  ferforje merdiven, ferforje balkon,   Ferforje kısaca sıcak ya da soğuk olarak dövülerek işlenmiş süslü demirlerdir.  Ferforjenin hayatımızda çok geniş bir yeri vardır.  Ferforje Bahçe Korkulukları, Ferforje Pencere Korkulukları, Ferforje Balkon Korkulukları,   ferforje pencere korkulukları, ferforje bahçe kapısı ve ferforje bahçe korkuluğu, ferforje kapı, ferforje balkon korkuluğu modeli bulabilirsiniz. Merdiven Korkulukları çeşitli süs eşyaları, Banklar, sandalyeler, masalar vs. olmak üzere bir çok alanda kullanılmaktadır.

PASLANMAZ FERFORJE DUVAR KORKULUĞU

Ferforje (ya da işlenmiş) demirlik uygulamaları için açık bir tanımlama yapılamadığı zaman kiloyla fiyat arayışı ortaya çıkmaktadır. Ferforje duvar korkuluklarında da el işçiliğinin kiloya dökülmesi zor olduğu için de haliyle problem yaşanmaktadır. Demir sanatına katkısı olmayan ve uygulamacıyı kiloyu artırıcı malzeme kullanmaya teşvik eden bu anlayışı terk ederek proje maliyeti üzerinden fiyatlandırma daha yaralı olacaktır. Ferforje duvar korkuluklarında ve diğer tüm korkuluklarımızda fiyat model ve çeşitlilik yapısına göre farklılık göstermektedir. Ferforje korkuluk üretimlerinde kaç bölmeli olacağı bile fiyat konusunda fark sağlamaktadır.

PASLANMAZ FERFORJE MERDİVEN KORKULUĞU ÜMRANİYE

Her ne olursa olsun ferforje imalatı, emek ve titizlik isteyen bir iştir. Sitemizde birçok, ferforje bina giriş kapısıferforje merdiven korkuluk, ferforje balkon korkuluk, Ferforje kısaca sıcak ya da soğuk olarak dövülerek işlenmiş süslü demirlerdir.  Ferforjenin hayatımızda çok geniş bir yeri vardır. Bahçe Korkulukları, Pencere Korkulukları, Balkon korkulukları ve tüm korkulukları üreten firmamız sağlam şık kaliteli ve özel korkulukları sizler için üretmektedir. Ferforje merdiven korkuluklarınızı ev iş mekânlarda dış ve iç mekânlarda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

ŞIK MODERN FERFORJE BALKON KORKULUKLAR

Ferforje balkon korkuluklar bugün marka olan tüm kurumlar müşterilerini daha estetik ve dinlendirici mekanlar da ağırlamak için, masalarından tavan avizelerine kadar birçok yerde ferforje ürünleri kullanıyorlar. Salonlarda ferforje konsollar, şamdanlar, kornişler, şaraplıklar ve çiçekler için ferforje taşıyıcılar var. Ve ferforjenin cam, ahşap, mermer, seramik gibi aynı şekilde doğadan gelen ürünlerle yan yana geldiğinde, bütünleşerek güzelleştiğini görüyoruz. Ferforje korkuluk ve ferforje üretimlerinde sınır tanımayan firmamız en özel ve yeni modelleriyle balkonlarınızda en modern paslanmaz ferforje balkon korkuluklar üretmektedir.

SAĞLAM FERFORJE PENCERE DEMİRLERİ VE KORKULUKLARI

Ferforje pencere korkuluk demirlerinde ilk önceliğimiz güvenilir ve sağlam ferforje pencere demiri üretmektir. Üretmiş olduğumuz pencere demirleri binalarınızın değerini artıran ürünler olarak göze çarpmaktadır. Ferforje pencere korkuluk demirlerinde son derece önemli olan hususlardan bir tanesi dikey olarak dizayn edilen ferforje demirlerin bağlantı noktalarının kaç adet olduğu ve ne şekilde pencereye konumlandırıldığıdır. Bu tür pencerelerin bağlantı noktalarının muhakkak duvara yapılması son derece önemlidir. Ferforje pencere korkuluk demirleri dikey olan demirler dört farklı noktadan birbirlerine bağlanır ve bu sayede çok daha sağlam ve uzun ömürlü olurlar.  Firmamız ferforjeden yapılan pencere korkuluk demirlerinde fırın boya tekniğini kullanarak hem ürünlerin ömrünü uzatmakta hem de sizi boya maliyetlerinden kurtarmaktadır. Ferforje pencere korkuluk demirlerinizi monte ederken estetiğe önem veriyor ve kaynak noktalarını kaynak kelepçesi ile gizliyoruz.

PASLANMAZ FERFORJE BAHÇE KORKULUK FİYATLARI

Ferforje Çeşitleri Bahçelerimizde, evlerimizde yada apartmanlarımızda değişik tasarımları ile kendilerini gösteren ferforje bahçe korkuluklar, ferforje modelleri, günümüzün en çok talep gören ürünlerindendir. Bu ürünler dekorasyon alanında en çok tercih edilen işçiliklerdendir. Ferforje çeşitleri bugün hepimizin beğendiği ve fiyat bakımından da pahalı olan ürünlerdendir. Ana malzemesi demir olduğundan sağlamlığı bakımından da beğeni almaktadır. Evlerimizin her alanında kullanılan ferforje işçiliği bulunduğu yere estetik bir görünüm sağlamaktadır. Ferforje bahçe korkuluklar hem iç hem de dış mekânlarınızdaki modern görünümü sizlere sunmaktadır.

MANŞET EĞİTİMLER