SON EKLENEN ÜRÜNLER

Demir Merdiven Korkuluklar

Merdiven korkuluğu evlerde ofislerde okullarda, villa, yazıklarda hemen hemen hayatımızda kullanım alanı olan her yerde kullanılmaktadır. Fakat merdivenler tek basına kullanılma konusu biraz zordur. Buyüzden geçmiş yıllarda üretilen ferforje korkuluklar cıkarılmıştır. Merdiven kullanımını kolaylaştıran düşme ve tehlike arz eden durumları minimum sevıyeye indirmektedir. Sizlerde merdiven kullanımı yaptıgınız alanlara korkuluk sistemleri ile kolaylaştırın ve ferforjenin eşşiz tasarımlarıyla birbirinden farklı ve özel modellerle sizlerde herkesden farklı tercihlerle kullanım alanlarınızı moderleştirin. Özel olarak sizlere için merdiven korkuluğu üretiyoruz.

Demir Merdiven Korkulukları

Ferforje merdiven korkulukları ev içi veya dış mekanlar da kullandığımız merdivenlerin kenarlarında kullanılan korkuluklardır. Ferforje merdiven korkuluklar görünüm bakımından hem şık bir alan sergiler hem de sizler için merdiven iniş çıkışlarınızı koruma altına alır. Ferforje merdiven korkuluklarda kullanılan her malzeme günümüz son teknoloji malzemeleriyle yapılmaktadır. Ferforje merdiven korkuluk sistem özellikleri olarak her şekilde üretilmektedir.

Ferforje döner merdiven

Demir Ferjorje ile tasarladığımız birbirinden modern modeller arasından dilediğinizi seçip merdivenlerinize uygulattırabilirsiniz.Her binada ve daha çok çocuklu daireli binalarda kullanılan ferforje merdiven korkulukları hem düşme olaylarını en aza indirmekte hem de merdiven güvenliğini sağlayarak evinize modern bir görünüm de kazandırmaktadır. Bütün yaşam alanlarınız için ferforje vazgeçilmez bir dekor aracıdır

Ferforje Mumluk

 Firmamız, çelik kapı, ferforje, ferforje uygulamaları, duvar korkulukları, duvarüstü korkuluk imalatı, bina giriş kapıları, bahçe giriş kapısı, yangın merdiveni imalatı, pencere ve balkon korkuluk sistemleri konusunda da garantili ürün ve hizmet sunmaktadır. Ferforje şamdanlar oldukça şık ve elverişli ürünlerdir. Ferforje şamdan kalitesi heryerde konuşulmaktadır. Ferforje fiyatları sizler için özel olarak düşünülmüş fiyatlardır.

  Ferforje yıllardır yaşam alanlarında kullanılan kapı ve korkuluk moldelleri ile kullanılmaktadır.  Biz firma olarak Ferforje`nin her alanda kullanımını özenli ve özgün çalışmalarla tasarlayarak, projelendirme aşamasından itibaren garantili işçilik ile sizlere hizmet vermekteyiz.  Standart modeller dışında isterseniz özel modellerde isteyebilir isterseniz kendi çizimlerinizi de gerçekleştirebilirsiniz.

Ferforje Merdiven Korkuluk Çeşitleri.1

Ferforje merdiven korkuluklar mekan içi ve mekan dışı tüm merdivenlere uygulanmaktadır. Mekan içi merdiven uygulamalarında modern ferforje merdiven korkuluklarıyla şık bir alana sahip olabilirsiniz. Ferforjenin dekoratif yapısıyla eskiden günümüze kadar gelen bu ferforje merdiven korkuluklar sizlere en şık ortamları sunmaktadır. Mekan dışı merdiven korkulukları dış etkenlere maruz kalmış olsa bile etkilenmemektedir. Paslanmaz yapısıyla uzun yıllar kullanım imkanı sunmaktadır. Ferforje merdiven korkuluklarımodern modelleri ve dekoratif çeşitleriyle sizlere hizmet vermektedir. Ferforje merdiven korkulukları en çok tercih edilen korkuluk sistemlerinden bir olmuştur. Geçmişten günümüze gelişerek gelmiş ve son teknoloji sistemine göre üretilmektedir. Uzman kadromuz ve özel ekibimizle birlite sizlere en özel ve güvenli hizmeti sunmak firma prensibimizdir.

Ferforje Bisiklet

Evlerinizde hatta ofislerinizde bile kullanabileceğiniz ferforje çiçeklikler senelerce ilk gün ki halini kaybetmez. Herhangi bir kırılma, bükülme gibi olumsuz olaylarda gerçekleştirmez. Evinizin şıklığını üst seviyeye çıkaran ferforje çiçeklikler uygun fiyatlar ile sizlere sunulmaktadır. Detaylı bilgi ve iletişim için bize ulaşabilirsiniz.

İnşaat Korkulukları

İnşaat Bariyeri ve iskele sistemleri alanında da faaliyet gösteren firmamız her türlü demir doğrama işleriniz için telefonun öbür ucunda.

Birçok İnşaat projesi iskele sistemlerine ihtiyaç duyar. Bizim çözümümüz geçici kenar korumaların iskele sistemleriyle entegre çalışmasına olanak sağlamaktadır. Safety Respect kenar güvenlik sistemleri genel olarak tüm iskele sistemleriyle uyumlu çalışabilme özelliğine sahipdir. Montaj sırasında Normal iskele kelepçeleri kullanılabilir

İnşaat Güvenlik Bariyeri

İnşaatların kaba halinde kullanılan bir üründür.İnşaat yükseldikçe tabla betonların uçlarına pratik bir şekilde hızlıca monte edilip aralarına kalaslar konularak güvenlik bariyeri oluşturulur.
Bariyerler, her türlü istenmeyen kontrolsüz girişi engellemek ya da giriş ve çıkışların kontrollü olması için en kesin ve etkili çözümdür. Araç girişi istenmeyen noktalarda ve bu girişlerin kontrol altında tutulması için bariyer kullanarak bunu engellemek hem can hem de mal güvenliği açısından son derece önemli bir konudur. Bu durum 1.)portatif panel bariyerler 2.)sabit güvenlik bariyerleri ile sağlanabilir.

Demir Doğrama Korkuluklar

İstanbulda demir doğrama işleri yapan ferforje demir imalatı firması olarak başladığımız tüm projeleri başarı ile tamamlayan ferforjedemirimalatı her türlü demir doğrama, kaynak işleri, inşaat güvenlik bariyeri yapımında rol almıştır.
Her türlü demir doğrama ve ferforje projenizde bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Demir doğrama işleri

 

Demir doğrama yaptıracaksanız işinde uzman profesyonel bir firmayla çalışmanız gerekir. İstanbul’da hizmet veren firmamızdan uygun fiyatlarla kaliteli hizmet almak isterseniz bize ulaşabilirsiniz.
Ferforje duvar korkuluklar diğer korkuluk malzemelerne göre hem daha dayanıklı hem de daha kaliteli malzemelerden üretilmektedir. Sonuç olarak demirden üretilen ferforje duvar korkulukları ahşap ve plastik korkuluklara göre çok daha güvenli ve sağlamdırlar.   Ferforje başta iç mekanlarda ve dış mekanlarda kullanılır. İç mekanlarda sandalyemasa, merdiven korkuluklarında kullanılır.

Bina Giriş Demir Kapı

Ferforje, sıcak demircilik diye tabir edilen demir şekillendirme yöntemlerinin yoğunlukta kullanıldığı, soğuk şekillendirme ile de zenginleştirilen ürünlere verilen isimdir. Yaşadığınız evler müstakil, apartman,site olsun yalı veya villa olsun farketmeksizin etrafını demirlerle örmek güvenlik açısından önemli bir adımdır.Bahçe etrafında kullandığımız ferforje korkuluklar sanatsal değeri yüksek ve çok fazla göze hitap eden, insanların ilgisini çeken ve doğanın bir yansıması olarak gösterdiğimiz çiçek şekilleri ile süslemeler yaparak üretiyoruz.

Balkon Demir Korkuluk

Ferforje balkon korkulukları deneyimli ve tecrübeli ustalarımızla yenilikçi tasarım ve modellerle balkonlarınızı süslemeye firmamız farkıyla devam ediyor.       Her türlü etkiye karşı korunaklı ve dayanıklı paslanmaz demirden ürettiğimiz balkon korkulukları uzun yıllar kullanımınızda olacaktır.      Ferforje balkon korkuluklar  ile balkonlarınızın hem güvenliği için hemde estetik açıdan güzelliği için önemsediğimiz en önemli aksesuarlardandır.     Kaliteli ve özgün tasarımlarla deneyimli ekibimizle yaptığımız   ferforje balkon korkuluğu   ile sizlere daima güvenilir bir yaşam alanı sunuyoruz.     Paslanmaz demir ile yaptığımız ferforje ürünlerle hizmette sınır tanımıyoruz.

MANŞET EĞİTİMLER