FERFORJEDE İNDİRİM BİNA GİRİŞ KAPILARI

Uyarı

FERFORJEDE İNDİRİM BİNA GİRİŞ KAPILARI

Eklenme :
26 Kasım 2015, 03:36
İzlenme :
448
Tür :
  • Ferforje korkuluklar veya ferforje bina giriş korkulukları en az yılda bir kere olmak üzere tamir veya bakımları yapılmalıdır. Kullanılan ferforje bina giriş korkulukları ve diğer korkuluk ürünleri hava şartlarından etkilenerek zamanla boyalarında şişme ve paslanma meydana gelmektedir. Bu gibi durumlarda, kabaran ve paslanan yerlerin zımparalanıp antipas boya ile boyandıktan sonra kalıcı istenilen renge boyanmalıdır.

    Ferforje ürünlerinizin uzun süre bakımı yapılmazsa aşırı pas ve çürümelere maruz kalmışsa, bu gibi durumlarda ferforje ürünün yerinden sökülerek kumlama diye tabir edilen ferforje ürünün üzerindeki boya, pas ve çürüklerin yok edilmesinde kullanılan bir çeşit ileri teknikli zımpara çeşididir. Kumlama tekniği ile zımpara yapıldığında demirin ömrü %30 daha fazla uzayacaktır. Paslanmaz demir durumlarında ferforje korkuluklar ve bina giriş kapıları içinde geçerlidir.

    bina giriş korkulukları, ferforjede fiyat, ferforje fiyat listesi, özel ferforje, ferforje korkuluklarımız, indirimli ferforje korkuluk, modern ferforje, istanbulda ferforje korkuluklar, ataşehir ferforje, adalar ferforje,

Yorum Ekle

@

Eğitim Yorumları

0
  • www.ferforjedemirimalati.com
    Bu ürüne henüz herhangi bir yorum yapılmamış, dilerseniz ilk yorumu siz yapabilirsiniz...